Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag blir stor har jag också en dröm

 

 

och jag drömmer
om känslan som rinner
av svettdroppar
mot min överläpp

då fuktiga händer letar tröst
fångar jag dina pulsslag
bland allas blickar
mot min nakna rygg

och jag säger ja inför gud
som jag aldrig trott
skulle lyssna
på min bleka röst

när tributer ska falla
som varje riskorn
finns där en förhoppning
en önskning att ändlösa stunder
varar livet ut

 

 

 

 




Fri vers av Laijza
Läst 319 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-29 13:31



Bookmark and Share


  aftermath
läser pur saknad
krossade illusioner
mycket välskrivet
2008-07-02

  Laijza
Japp, min bild!!
2008-06-30

  Sanningsägaren VIP
underbar
och vilken bild därtill!
Har du fotat?
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang