Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel spegel på väggen där


Köpt en ny spegel

en helfigurspegel

Dags att vänja mig

vid min 50+figur




Övriga genrer av eva m h
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-29 14:45



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Inte det lättaste- vart tog midjan vägen?
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

eva m h