Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå "Sexiga intentioner del 1", kontrar jag med en femton år gammal "goding" som håller ännu...


Jakt


Borde gå på jakt
Ut och jaga
Det var en evighet sedan
Samla några drevkvinnor
inför fredag eller lördag
Nej…fredag
Finna den ståtligaste

Tjuren

med

det

vassaste

Hornet

Sen då

Visst får den tugga mitt ängsull
Naturligtvis dricka min springbrunn

Men
först och främst
ska jag
bli
mätt och otörstig




Fri vers av Anette Blomberg
Läst 505 gånger
Publicerad 2008-06-29 20:04



Bookmark and Share


  desperado
Kul text! Gillade slutet, det är ju för att tillfredställa sin egen hunger man jagar.....
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Anette Blomberg
Anette Blomberg