Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skiljas

att delas

itu

två som blir fyra

halvor

av besvikelser
av hårda ord
av antirespekt
av sorg


itu...




Fri vers av Kirre
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-29 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kirre