Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så lätt att ljuga

så lätt att ljuga
så lätt

ingen har frågat mig ärligt
inte har bett om min lögn

men jag vågade inte

inte,
inte,
inte..


jag ljög
så lätt

så mycket lättare än

att skrika ditt namn

natt
efter natt
efter natt..




Fri vers av Kirre
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-29 21:21



Bookmark and Share


  Gronia
fin rytmik, fint avslut! jag gillar den!
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Kirre