Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le för fan

Och sommaren är här och tanterna
tänker inte ta av sig sina grå kappor.

Dom är så vansinnigt söta
flickorna och benen
med de iskalla bruna ögonen eller det svarta håret.

Svälj den, svälj min magsäck och klistra den i din
jag bryr mig inte, gör som Gunnar:

"Skär upp magen skär upp magen
tänk inte på morgondagen."




Fri vers av isidore
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-30 06:21



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
(tanterna borde ta av sig sina gråa kappor...)

och jag tyckte det här var fint.
2008-07-02

  maia
Jag gillar tanterna o iskalla bruna ögonen. Tror jag hänger med i uppskärandegrejen också. Gillar det!!!
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore