Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens hjärta

I din närhet vill jag vara
nära allt av dig...
dina ögon av varm blick
klär av mig bit för bit
tränger egenom hud
av kärleks längtan..
in till mitt hjärtas inre
där ditt finns ingjutet..
möts vi enade i ett stort
våra hjärtan tillsammans
kärlekens hjärta...
bundna vid varandra
av vackra röda kärleksband




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-30 14:10



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
*suck*... "in till mitt hjärtas inre där ditt finns ingjutet". Så vackert så det gör ont !!!
(hela texten är underbar !)
2008-07-01

  berxper
"dina ögon av varm blick
klär av mig bit för bit"
Din känsla är helt underbar!
Jag blir glad av att läsa detta:)
2008-07-01

  Lars Hedlin
Ljuvligt och berörande..kram
2008-07-01

  loren
Som alltid
Oerhört vackert
2008-06-30

  Kalle.O
Vackert!!
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP