Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart hål

Ett tomrum

ett svart hål

i min egen inre rymd

svår att fyllas med inehåll

för jag inte vet

vad det är jag saknar

så enormt

mycket

.........




Fri vers av NågonAnnans
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-30 21:54



Bookmark and Share


  MammaMia
Så svårt o lång väg för att hitta sig själv, jag vet........
2008-07-06

  tårar av bläck
Tänk att så få ord säger så mycket.
starkt skrivet jag gillar det :) !
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans