Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets furste

Vissa flyr mörkret

andra söker sig dit in

för det är det enda

de känner igen

 




Fri vers av NågonAnnans
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-30 22:09



Bookmark and Share


  tårar av bläck
ibland undrar jag hur få ord säger så mycket.
2 rader kan säga mera än 1000 ord.
bra skrivet !
2008-07-05

  Mats Henricson
Mycken visdom kan rymmas i några få strofer, detta är ett bra exempel....
2008-06-30

  Kalle.O
Och vissa bara är där...
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans