Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har semester och bor i ett hus där det spökar. Min fru påstår att så icke är fallet, men vafan...


Ektoplasma




Hör inga saliga andar.
Jag hör spöken som vrålar.
Zombier som vandrar.
Sjömän som skålar.
En fiol och ett dragspel,
melankoliskt och lågt.
En pion på en gravsten,
en tragikomisk psykos.

Det knakar i trappan.
En fläkt i min lugg.
Ett litet barn som skrattar.
En blodfläck på min mugg.
Ser skuggor i speglar.
En kätting som rasslar.
Gälla skrik som ekar.
Och fötter som tassar,

men det kanske bara var en mus!?





Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-30 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP