Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att allt ska bli som vanligt igen

du är så stark kajsa

jag vill så gärna vara det. så stark. precis som förut.
som vanligt?
hur många gånger har jag inte önskat det?
att allt ska bli som vanligt igen
att jag ska vakna upp av att pappa ruskar i mig för tredje gången
gå ner
se mamma vid matbordet
såklart redan påklädd, hon ska ju till jobbet snart
simon då? han sover ju. det vet du väl kajsa?
allt är ju som vanligt igen
så håller man fast i det
i din önskan
vem kan ta den ifrån dig?
ingen.
ingen kan väl ta min önskan?

sen smyger sig verkligheten på
Förstår du inte kajsa?
detta är det vanliga nu
det har det vart i åtta månader




Fri vers av annkajsafelicia
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-01 01:03



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
känslor. fan vad bra.
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

annkajsafelicia