Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

död i skönhet

ett enkelt vittnesbörd om död i skönhet
en råbocks kranium på mossans bädd

tror du han visste att hans stund var kommen
var existens något han föredrog

kan han ha gjort sig någon föreställning
om annat varande än jordeliv

ett djur med skor och strumpor strövar sakta
i skogen för att söka andlig spis

skymtar en vithet uti allt det gröna
och tror sig ha förvärvat ett bevis




Fri vers av Anders P VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2008-07-01 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP