Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Dikt-


18 års skit

En flicka växte upp i ett hem av hat
Hårda ord var vardagens mat
Snäll och tyst och stark stod hon fast
Nu är hon stor och snart arton bast
Utanför fönstret syntes regnet falla
Hur mycket mer skulle hon palla?
I stunder av nöd, fick andra psykiska stöd
Denna flicka var för modig och stark
Hon levde i sinnets privata park
Denna flicka vandrade ensam genom livets svarta skog
Men när jag såg henne falla, såg jag också att hon log

Hon var ett lejon i styrka, hon hade lejonets glöd
Men hon var en människa i sinnet, så hon måste få stöd




Fri vers av Jakktar
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-01 12:53



Bookmark and Share


  vonLuthfisk
Fin dikt med bra ordval
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Jakktar
Jakktar