Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla ord som en gång flög in i huvudet och blev till nån form av poesi


Igen...

Du skriker igen
Mina tårar rullar
Men du kräver att jag slutar
För jag har ingen anledning
Det är ju jag som gör fel
Så mycket fel
Du har ju rätt att skrika
Så jag fattar
Men vet du inte
Det tar 1000 snälla ord
Att påbörja det första stygnet
(Av 1000)
Men mitt hjärta är svart
Svartare än svart
Blöder svart
Är svart splitter
I 1000 svarta bitar
Som du aldrig kommer kunna läka
För du gjorde det idag
Igen
Som igår
Som innan det
Förstår du inte
Jag kommer aldrig att glömma
Att du gjort det igen
För sista gången
Att mitt svarta
Krossade
Blödande
Gråtande
Hjärta är fullt av sorg
För alltid?




Fri vers av Jakktar
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-03 09:25



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Oj du kan sannerligen få ner känslan så den gör känns och hugger tag...så lessen den här dikten är..men rent konstruktivt..snyggt!!!
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Jakktar
Jakktar