Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Text-


Snälla bara tyst

Du fattar inte, snälla sluta fråga
Dina ständiga ord är min själs största plåga
Frågor utan svar, jag vill inte svara
Ditt största problem är att låta mig vara

Fråga, tystnad.
Kvävd stridslystnad.
Tårar rinner och känslorna brinner

Men du ser inget, fattar inget.

Du skriker åt mig
Men jag får inte svara
Vill säga åt dig
Men har inget att förklara

Bort med din hand, jag behöver ingen tröst
Klarar mig själv, följer sinnets starka röst

Fråga, tystnad.
Kvävd stridslystnad.

Vill inte svara, det är inget du måste veta
Låt mig vara, dina ord är inte diskreta

Men det skiter du i
För du skiter i ordets svarta magi

Frågan, tystnad.
Kvävd stridslystnad.

Tänk dig detta liv
Man kan drömma om ett sista kliv.

Om det var så enkelt...




Fri vers av Jakktar
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-04 19:06



Bookmark and Share


    Willma
Jag känner av texten.
Jag har känt samma.
Jag tycker om allt du har skrivit,
man kan relatera!
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Jakktar
Jakktar