Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Längesedan jag skrev den här men...-


-Osynlig-

En flicka sitter i en pöl av sina tårar
Hon klarar inte längre alla ord som sårar

Med hjälp har hon överlevt i många år
Men hjälpen är försvunnen sedan morgonen igår

Något är fel, men ingen ser
Flickan är osynlig, ingen vet om hon ler

Ingen kan nånsin hjälpa, för ingen förstår
Hon måste vara stark, för mycket återstår

Ingen förstår, ingen ser
Hon vissnar bara mer och mer

De vet knappt att hon finns
Hennes namn är allt de minns

Men ingen ser, eller vet om hon ler
Hon sitter där bland sina tårar, men ingen fattar att de sårar




Fri vers av Jakktar
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-04 19:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Svårt att leva för den som är osedd och omgiven av oförståelse.
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Jakktar
Jakktar