Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Text-


Fast med Karlssons Klister

Det finns fortfarande kvar
(Det du sa)
I mitt huvud skriker orden med fanfar

Chocken, smällen
I mitt huvud snurrar tankerondellen
Ingen tanke kör ut
Bara kör om och säger tut

De upprepas gång på gång
Förvandlas till en rytmisk klagosång
Chocken, smällen
I mitt huvud snurrar tankerondellen
Det hjälper inte att blunda
I mitt huvud fortsätter orden att runda
Jag önskar bort alla ord
Men inget har en tanke på att lämna denna jord

Jag lovade, men det blev fel
Jag minns varenda liten del
(Av det du sa)

Orden sitter fast med Karlssons klister
Hur ska jag göra utan att sinnet brister?

Kan inte få ut det ur mitt minne!
(Det du sa)
Förlåt, men det fortsätter att eka i mitt sinne!

Jag önskar jag kunde hjälpa till
Men jag respekterar faktumet att du inte vill.

(Så jag ska försöka glömma det du sa)




Fri vers av Jakktar
Läst 318 gånger
Publicerad 2008-07-04 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jakktar
Jakktar