Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.-Avskrivelse-. Ej nöjd


Flicka vandrar vägen fram

När en liten flicka vandrar vägen ensam
Är livet är inte lätt
Att varje dag ta sig fram
Ger henne användning,
För graven hon berett
"Att leva livet" - Eh, livet som ni säger är
Så Svårt??
Vännerna försvinner och hon är ensam
Igen
Vad gör hon
När hon vill vara osocial
Låsa in sig i ett mörkt,
Trevligt ställe
(Det hon kallar trygghet)
Men det är hennes syn på världen
Den är ju fel.!
Att ingen förstår...
Hon vet vems fel allt är
- Hennes,
hennes,
bara Hennes
Men det är ju försent
För en övergiven flicka
(Försent,
Att hitta tillbaka igen)
Att säga förlåt till De som svek
Det hjälper inte längre
Den flickans misstag
Går inte längre att sudda ut
För när en liten flicka vandrar vägen ensam
Är livet inte lätt
Att varje dag ta sig fram
Ger henne användning,
För graven hon berett


(Eller, så har hon blivit glädje-blind av de inbillade sorgerna

Eller inte...)




Fri vers av Jakktar
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-25 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jakktar
Jakktar