Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-nothin, du vet..-


Valpsorg?

Jag såg en bild, en vision
Den var vidrig att se
Fler än en miljon
Av sår fanns det med
(Det kom som en chock,
För jag visste
Att det var verkligheten)

Det är en valp med tre tårar
De blöter ner kinden
Den ger mig kalla kårar
För de torkas inte, trots vinden
(De blänker och glittrar,
Men inte är det vackert)

På huvudet finns en rosa rosett
Perfekt och full av glitter
Sitter inte minsta snett
Fast jag vet ju,
Att det är vanligt hjärte-splitter
(Jag vill se den som perfekt,
But I have to face the Truth)

Valpen den är grå
För den vill ju gärna dö
De stora ögonen likaså
För de vågar inte säga "adjö"
(Snälla stanna,
Jag vet att du kan)

I halsbandet finns en kedja
Den glittrar i rosa så fin
Men till den kan man inte vädja
För den rör inte en min
(Men visst vill du bli fri,
Egentligen?)

Men det värsta av allt
Var namnet på brickan
Mitt hjärta blev så kallt
För namnet var på min vän, flickan
(Jag vill att du ska må bra,
För bilden fick mig att rysa!)




Fri vers av Jakktar
Läst 304 gånger
Publicerad 2008-07-02 19:09



Bookmark and Share


    Tiggarflikkan
Den här har jag läst förut, men tack gode gud på samma användarnamn! (På dikta då)
Men den är ju himla bra!
2008-07-02

    Tiggarflikkan
Tänkte väl att jag kände igen den, först trodde jag den var kopierad men när jag såg användarnamnet såg jag att det var du! ^^
Men den är ju väldigt bra, som jag skrev på dikta!
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Jakktar
Jakktar