Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mognad

Sädesfälten framträder
i sin mognad...
sådda frön av tid vill gro
tåligt vänta hoppas tro...


mare





Fri vers av mare VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-01 15:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Då är vi tillbaka i Mark 4 igen...26-28.
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP