Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens oändlighet

Själens rymd oändlig..
som havens vida vatten
fågelvingars frihet
över jorden svävar..
bottenlösa oändlighet
själen utav evighet....



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-01 15:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Obegränsad.
Dessa savanner till tassmarker, oceaner för seglats...
Vidd, stäpp, tundra...
2008-07-01

  lodjuret/seglare VIP
även denna sångläste jag, provade först med herr gurkamelodien, men det föll sig inte riktigt väl ut
trots att den rytmen passade någorlunda till den förra

texten får
trenne smultronställen
o en solig glänta för picknick
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP