Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats pussel

För varje bit jag lägger
mitt hjärtas pussel..
framträder du mer och mer
skarpare inför mina ögon
inuti mitt hjärta...
den vackra bilden av dig
ger mig kärlekens svar..



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-01 16:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En bild kan säga mer än tusen ord.
Myntet bär en bild.
Kungens t ex.
Det handlar om att bli präglad.
2008-07-01

  Haugen
"den vackra bilden av dig
ger mig kärlekens svar.."

Den bokmärkes ^^
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP