Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

igen


och så var det så
att jag var tvungen att gå
innan

jag var klar




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-01 18:57



Bookmark and Share


  Cris
Det var inte färdigt innan det var klart då? :-)
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP