Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv av känslor

Känslor....
nyansernas liv
färgar vår tillvaro
av skiftningars ljus
kontrasternas svart
till vitaste vitt....
men vackrast är den
av rödaste rött...
kärlekens varma färg



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-01 19:15



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Mmmm..
så ljuvligt sann...
kb
2008-07-02

  Larz Gustafsson VIP
Det är så sällan denna röda färg gör sig gällande numera, men visst är den underbar.
Jag insisterar dock på att klä mig helt i svart och inget annat än svart.
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP