Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen..

Livets minnen
kan skava själen
lagrade i det djupa av sår..
livets tid vill linda det onda
med kärlek plåstra om dom svåra år..



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-01 23:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland räcker inte det.
2008-07-02

  Karl-Bo Lundstedt VIP
ja, livet skaver
barnen kär....
JÄTTEFIN..
kb
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP