Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppesittarkväll


Lillebror och mamma

sitter uppe och väntar

Inte på julen eller tomten

Men på storebror

som är på väg hem

från Paris




Övriga genrer av eva m h
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-02 00:15



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Då blir han väl mottagen - storebror!
2008-07-03

  Anjeska
Spännande väntan!
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

eva m h