Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustar..

Lust...
till lustar
mellan dig
mellan mig..
älgskogsbrand
skall brinna...
av lustarna hetta
smälta i varandra
älska oss mätta....


mare






Fri vers av mare VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-02 00:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
I nuet så existerar bara ren kärlek och lust fint skrivet kram
2008-07-02

  Nils Sondefors
Underbart!
2008-07-02

  Larz Gustafsson VIP
Good for you.
2008-07-02

  Karl-Bo Lundstedt VIP
ack, ack, ack som ett
fjun så lätt.... Och vackert.....
kb
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP