Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika vägar

Vandrar framåt
på livets väg..
ibland tunga att gå
ibland så lätt..
olika vägar till olika mål
inte alltid jag förstår
mörka ljusa
svåra enkla
för en del för mycket att gå..
för andra verkar lätt
men imitt hjärta jag vet..
någon finns där trots allt
ibland svårt att förklara för andra
men Han som skapade mig
hjälper mig fram...
i det fördolda jag bärs i Hans famn..



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-02 09:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Denna underbara visshet är värd mer än allting annat på jorden!
Just detta att allt samverkar till det bästa och att Han leder mig på rätta vägar för Sitt namns skull är så ofantligt stort att man saknar ord.
Man måste helt enkelt prisa Honom i tungor!
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP