Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusets makt

Det mörka...
skrämmer inte mig
det onda når inte fram
jag har ljuset av
godhetens makt..
stark orädd fri
med kärlekens kraft så stor
litar jag helt och fullt..
på Gud och på Honom TROR




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-02 10:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Inom oss finns alltid ljuset kram
2008-07-02

  Larz Gustafsson VIP
Helt enormt, min vän!
Ett starkt och trosfriskt vittnesbörd från en orädd kämpe i Hans armé.
More power to ya!
2008-07-02

  Maria T
Vilken fin trosbekännelse
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP