Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är dags att leva för egen skull

var går jag med mitt hjärta

när allting tagit slut

hur kan jag leva med min smärta

eller hitta vägen ut

du är borta och kvar finns bara jag

som ett misslyckat före detta

men jag hoppas att jag, en dag

kan komma över dig och finna mig till rätta

 

men marken skakar fortfarande under fötterna

 




Fri vers av Fröken Frida
Läst 455 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-02 12:45



Bookmark and Share


  shirin
snitsigt. upptäckte inte rimman i början, så snyggt skrivet!
2008-07-03

  Louise. J
Bra skrivet.
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Frida