Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komplicerat spartanskt


Gråsparven sjunger liksom så många gånger förr

och vinden blåser

genom ena örat

och ut genom det andra

-- Tar med sig alla begripliga tankar --

och lämnar ett oförståeligt hål


Kan du se hålet genom min hand??

Kanske kommer solen skina

även imorgon

och dagen därpå.


Kanske kommer det aldrig förbli





Vi Två.




Fri vers av Flickan utan vingar
Läst 639 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-02 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan utan vingar
Flickan utan vingar