Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skilsmässans efterlämningar


nu åker hon snart
bort till friheten och livet

han sitter kvar

hon lämnar skräp och minnen
hans mormors gamla byrå

något annat hon lämnar
är ett tomrum
ett eko
men även en möjlighet

till ett liv han inte vet




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 479 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-03 08:55



Bookmark and Share


  Jojo
stark berörande
både sorglig och hoppfull
2008-07-03

    sunnanvind
Griper tag i mig ...!
2008-07-03

  thyra
Sorg men också framtidshopp lämnar dina ord till läsaren!
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP