Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite träningspoesi...


med handskarna på

 

 

drog in luft genom näsan

för att orka lite lite till

mjölksyran sved i alla musklerna

och svetten inte bara droppade

utan rann ner för ansiktet

och hela kroppen

slängde en blick i spegeln

såg en dansade vältränad kropp

med garden uppe

det vita linnet nästan genomskinligt

och lysande mot de svarta byxorna

handskarna slog av sig själva

vänster höger

vänster höger

så en kick

ett knä

svetter rinner

musiken pumpar

ler mot den dansande figuren

vackert svettig med kroppen uppsträckt

nästan nästan snygg

sjunker ner på mattan

blundar

andas

känner att kroppen lever




Fri vers av Jojo
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-03 12:37



Bookmark and Share


  Rosmarin
härligt!
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo