Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gå vidare?

Jag är inte tillräckligt
stark för att kunna
lyckas igen

Jag är för svag för att
någonsin
gå vidare

Men lura mig själv
det är jag bra på




Fri vers av greeneyes
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-04 03:59



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
jag är också jäkligt bra på att lura mig själv.

tror jag iallafall.. tills jag inser att jag inte är det..

men.. DU är tillräckligt stark för att kunna lyckas igen, det är jag helt säker på! Du kan gå vidare.. Även om det ibland känns helt omöjligt.. så är det inte de... Det kan det inte vara...!
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

greeneyes