Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fysik

Du håller handen mot min marmorhud
som släta lakan
och den vita stenen

och jag blir still.

Jag ljuger på så många språk
att till och med jag har tappat räkningen.
Jag är still och tänker
på allt tomrum i atomer.




Fri vers av StGeorge
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-04 18:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den här är fantastiskt bra, fångar mig direkt efter 1:a läsningen!
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

StGeorge