Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

semlan

Semlan

Det är svårt för den svage att lära sig stå
att slå tillbaka stående på en krossad tå
Men svårare för den starke att lära sig buga
att endast ödmjukhet duga.. är svårt att förstå
Den svage vet allting om tyngden från ovan
och stinget i piskans snärtighet
Men den starke väldigt sällan
att den största gåvan är barmhärtighet




Fri vers av Håkan
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-09 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan