Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

Vänskapens fina band..
vävda av guldtrådar stark
sträcker sig bortom gränser
långt långt bort till nyflyttad mark..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-08 10:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Om den är äkta, ja.
2008-07-08

  Kalle.O
Sådan vänskap växer inte på träd så den ska man vara rädd om...
Vackert!
2008-07-08

  * Ammi *
ja så är det ..
oberoende avståndet!
2008-07-08

  Elaine.S VIP
Såna band går inte sönder i första taget...
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP