Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU



Nu dansar molnen
Bjuder vita skira slöjor
över himlens blå orkesterlandskap

Nu doftar styrka
Samlar överlevnad i varje cell
Sparar likt ekorrens insiktsfulla vetskap

Nu stiger jag
Övar nyutsprungna vingar
efter svalans fullkomligt ryttlande lek

Nu
är
Nu




Fri vers av Anette Blomberg
Läst 428 gånger
Publicerad 2008-07-05 12:13



Bookmark and Share


  Quasimodo
NU och vara i nu, fint här !!!
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Anette Blomberg
Anette Blomberg