Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillkortakommanden

tillkortakommanden
begränsar

benägenheten att
anträda oprövade
stigar

tyngden i täcket
anger måttet
för vad som
tillåts klinga

av liv




Fri vers av Anders P VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-05 19:50



Bookmark and Share


  aftermath
på träffen överensstämmande
lysande nedtecknat
klokord som talar för sig
lysande.
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP