Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk

Tänk

bara det ordet

tänk

i dagens vatten simmar morgondagens tankar

i glömskans dimma flyter dåtidens minnen

jag sträcker ut

mina lemmar

och låter dem vidröra

dagen och gårdagen

och framtiden

och sluter dina drömmars fångar

i min famn




Fri vers av Jess81
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-06 04:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag måste återvända till denna dikt.
Denna dikt är en dikt som fångar och tar tag,
Som jag alltså återvänder till.
Min tankeverksamhet sysselsätts ofta med just det förflutna och framtiden, drömmarna och nuet.
Kanske är det därför.
Men det är ju givetvis framför allt för det intressanta sätt du uttrycker det hela på.
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Jess81