Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur min pocket Doktor Limericks skrattsalva.


Guldgosse

Ett vindsurfaress ifrån Malmö

förliste vid en obebodd palmö

blev dock rik som ett troll

ty just denna atoll

visa' sig va' en guldrik malmö!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 522 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-06 13:59



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
nice.
2008-07-09

  tårar av bläck
Bra.
*Applåd*
2008-07-06

  lyckeli
Du e´så bra! Får mig att le!! Tack
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick