Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nån sa Rött,grönt och gult




Rött

Grönt

Och gult

Va där nån som sa

Ok då målar jag

Men svart o vit kom in i tavlan

Som blev grym

Sån tur svart o vit är kontraster från ett annat land

Så njut av rött,grönt och gult

Glada färger i regnets dans leende av asgarv en ekorre dansar mamba




Fri vers av Mr.painter
Läst 518 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-06 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter