Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

yttrandefrihet


ord sårar läker
och förvandlar människor

så även tystnad




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 499 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-06 18:55



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
kanske möjligen mer en senryu än Haiku men det kan kvitta för en livssanning är det och både den svåraste och lättaste konsten av kommunikation vi har, att tala eller inte tala, det är frågan...

Snyggt!
2008-07-07

    sunnanvind
precis så! bra!
2008-07-06

  Ola Rydberg
Stämmer ruskigt
bra
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP