Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allas Kärlek

Gud som haver alla kär...
se till oss`` som stora är``
vart vi än i världen vänder
se till oss vad som än händer
lyckan kommer lyckan går
Gud är Kärlek, alla får......


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-06 23:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tron är inte var mans gåva.
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP