Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kärleken

ibland kommer den

dundrandes som ett lokomotiv

vem kan klandra mig

om jag lägger mig på rälsen




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 619 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-07-07 00:25



Bookmark and Share


  stella
Kort och underbar!
2008-10-30

  bögpoesi
mycket fyndigt och sann
bara man inte blir ihjäl körd åter om
2008-10-16

    ej medlem längre
Bra och fyndigt skrivet, titeln passar utmärkt till innehållet
2008-10-14

  To
Erotik? Hur som hellst vacker text. Att låtasig ta emot kärleken med öppna armar
2008-08-28

  dansa som dom andra
otroligt vackert.
känner igen mig så väl.
2008-08-17

  inutimonster
åh så snygg oväntad vändning. så kort och så klokt.
2008-07-16

  Ulf Lagerholm
gillar denna skarpt, den dränkande passionskänslan, samtidigt som onda aningar florerar, erfarenhetsmässigt

den blandningen talar om en riktig människas närvaro i sin vilsenhet

gott
2008-07-09

  mayhem and order
Men du....fixa mej ett sidospår då så jag också får lägga mej där;-)
Riktigt bra beskrivet.
2008-07-08

  Ilona _L
He,he så känns det - ta mig tusan!
Nej, vem kan klandra...
2008-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Att älska är att dö lite grand...
2008-07-08

  noname_realmind
EXAKT så kan det vara med kärleken!
Man faller som en fura... och vad som helst kan hända...
Död och förödelse...
Eller kärleksexplosion och återfödelse...

Det gäller att våga ta smällarna, no matter what...
Eller - så låter man det UNDERBARA gå en förbi...
Men vem klarar DEN frestelsen... *ler*

Älskar din lilla skapelse! :-))
2008-07-07

  Lena Krantz VIP
Ha ha, som för att dö snabbt då eller?

Jo, ibland är det nog så men ibland är det kanske mer som ett litet tufftuff tåg i Mariefred...

;o)
2008-07-07

  Bodil Sandberg VIP
En helt fantastiskt bra jämförelse..som ett lokomotiv..ja jädrar i det..superbt poetat!!!!
2008-07-07

  korpfjäder
Jo det kan alla som drabbas av de som sedan irrar omkring huvudlöst förälskade och ställer till oreda.
2008-07-07

    Maria Malm
Bra beskrivet.
2008-07-07

  Sara Lundell
Alldeles för bra :) Kort och koncist och inget tjafs som bara svammlas bort! Jag gillar det :)
2008-07-07

  * Ammi *
ingen!
så bra skrivet!
2008-07-07

  RogerIvan
Kloka ord man funderar över då och då.
Gillar självinsikten i slutraden.
2008-07-07

  friheten
Vacker skriven!
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren