Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustgårdens blomstring

Ögonblick...
till ljuvlighetens himmel
svävandes bort
till annan värld...
våra hjärtan våra själar
kroppars totala närhet...
ådrors blodfyllda varma möte
hudar av hettans lustar till
dofter av saltstänkta vatten
brinnande eld av styrka
genom allt.......
läpparnas glöd...
kyssar av lågans hetta
för bort till paradisets land
lustgårdens blomstring...
oändliga vackra blomsterhav
av vindarnas smekande doft
famnade i det totala av skapta
inneslutna av det vackra till ett......


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-07 00:31



Bookmark and Share


  Freeman
Så fantastiskt, vännen!!! Ryser varje rad...sagolikt!
Grattis till att ha hamnat på läsvärd-listan idag! --<-<<@
2008-07-07

  devilsangel
Hett och ljuvligt vackert..
2008-07-07

    ingvar VIP
Michaela har redan - som så ofta - sagt all!
2008-07-07

  Michaela Dutius
En dikt fylld av hetta och glöd...man bränner sig nästan på orden.
Applåd!
2008-07-07

  Maria T
En ljuvligt vacker dikt.
Fylld av glöd.
2008-07-07

  Elaine.S VIP
Uppslukande passion
2008-07-07

  Larz Gustafsson VIP
Detta osar verkligen.
Bränner.
2008-07-07

  berxper
Vilken hetta!
...och passion!

Jag tycker även om det romantiska...

Vilken bra rubrik "Lustgårdens blomstring"
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP