Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan ut

Jag längtar till vadställen
som porlar i salar av tall
Där man vandrar till kvällen
Ja, det är mitt ensliga kall

Få se hjortron som växer
på fjällsidans branta kullar
Där som snö, marken täcker
dit samer renarna vallar

Ja, jag längtar till lägereld
med kaffe och fisk i frihet
En stilla salig sommarkväll
då man mättas av stillhet.

Copyright© Mats Lundmark 2008




Bunden vers (Rim) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2008-07-07 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP