Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anledningen till poesi.

Jag vill skrika så alla kan höra.

Men ingen stannar och lyssnar

Måste jag rimmar, så jag kan göra

Så alla skriken tystnar?




Fri vers av Sofiapoema
Läst 412 gånger
Publicerad 2005-07-10 00:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
rim utan reson
är inte det allra bästa
men det kan gillas
av de blaserade o dästa
orimmat är ibland att föredra
om det inte vinner på att rimmas

den här texten får
tre guuula kantareller
2007-07-05

    Confused
Jag fastnar för dikten
2005-08-16

  Rick
Här är det massor som stannar och lyssnar!
Hoppas jag i alla fall, väldigt innovativt sätt i rimmet.
2005-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema