Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordgubbar med kyss

Där satt vi...
nära varandra
med händerna
fulla av ``gubbar``
jordgubbar röda så söta
kärleksfullt stoppade i min mun..
en gubbe röd och rund..
du sa : snart kyssen du skall få
så varm så röd så ljuv
och smaka dig jag ska
för dig vill jag bara ha...



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-07 18:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mums...
Sweet thang...
2008-07-07

  friheten
Underbart skriven
2008-07-07

  Ilona _L
Mmmmm läckert skrivet!
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP