Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Börja om från början

Ibland dyker de upp små saker
Som påminner så fasligt om dig
Saker som gör att de tar emot i hjärtat
Och luften tar slut än en gång

Då måste man ta sig i kragen
Och tvinga sig själv
Till att börja om från början igen




Fri vers av shirin
Läst 393 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-07 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin